Maken van plan van eisen uw inspectie

Seminar het maken van programma van eisen voor inspectie op maandag 21 maart.

Maandag 21 maart organiseren we een seminar inclusief lunch van 10:00 tot 15:30 waarbij we diep in gaan in het maken van een plan van eisen de basis voordat u daadwerkelijk gaat inspecteren en eigenlijk onderdeel zou moeten zijn van de inspectie offerte die uitbrengt.

Het programma van eisen:

Het programma PVE van eisen is een geschreven verzameling van eisen en wensen ten aanzien van inspectie. De bedoeling van een programma van eisen is van tevoren de randvoorwaarden en limieten te definiëren. De “eisen” zijn de criteria waaraan voldaan moet worden, de “wensen” zijn de criteria waaraan de verwachting is dat er zo veel mogelijk aan voldaan wordt.

Definieert een basis voor inspectie, bevordert teamwork, en legt het juridische kader vast. Zodat voor iedereen duidelijk is wat er wel en niet geinspecteerd wordt. En kan in de toekomst schade claims als het fout gaat zoveel als mogelijk voorkomen worden.

Wat kost het ?

De investering bedraagt 75,- Euro ex btw.

Naast een inspireerde en leerzame dag leert u op basis van inspectora deze eisen praktische invulling te geven. De lunch gebruiken we in Italiaans specialiteiten restaurant Da Angelo waar we van gedachten kunnen wisselen over het inspectie vak.

 

Meld u vandaag nog aan!

Of bel 024-348 32 85