FAQ

Ik kan geen nieuwe inspectie aanmaken.
Je moet eerste de PVE definitief maken, bij het definitief maken kun je geen aanpassingen meer doen. Mocht dit toch noodzakelijk zijn dan krijg je een nieuw versie nummer en moet aangegeven waarom. Als de PVE niet definitief is kun geen nieuwe inspectie opstarten.
In kan niet inloggen met mijn gebruiksgegevens in de offline module.
Klopt, de inlognaam is Offline je hebt geen wachtwoord nodig, met je inlog gegevens kun je de data ophalen en terug sturen.
Ik kan een opzoek tekst niet bewerken.
Dit heeft te maken met wie de eigenaar van de opzoek tekst is. Een opzoek tekst die openbaar staat en niet van jouw is kun je dus niet bewerken. Als je een nieuwe opzoek tekst aanmaakt is het mogelijk op een kopie van de openbare er in te plakken en te bewerken.
Ik wil de openbare opzoek teksten uitzetten. Kan dat?
Ja dat kan. Ga naar instellingen kies gebruikers instellingen, kies instellingen. Daar kun je per groep dit uitzetten.
Waarschuwing; er is onvoldoende informatie om een nieuw record aan te maken?
waarschuwinginspectiemoduleOorzaak je logt in op inspectora en gaat direct naar inspectie afwijking. Je zoekt het project waar je mee bezig bent. Als je het rapport gevonden hebt en je maakt direct een nieuwe afwijking aan krijg je deze melding. Als je dan op Huidig record klikt maakt hij een afwijking aan in het rapport wat je hebt opgezocht.

Je kunt dit voorkomen door eerst naar de module rapporten te gaan, daar het rapport te zoeken en dan naar de module afwijking, inspectie te gaan. Dan krijg je deze melding niet.

Ipad camera geeft zwart beeld
Als ik een foto wil maken met de ipad camera krijgt een zwart beeld. Oorzaak is dat filemaker go geen toegang heeft tot de camera. Oplossing is:

Ga naar instellingen scrol naar Filemaker go. Klik op filemaker go. Rechts verschijnt de toegang opties. Zet daar de camera aan.