Op 27 maart as. zal iKeur een  digitaal kwaliteits systeem presenteren wat door een relatie van iKeur is ontwikkeld voor SCIOS scope 10 maar ook toepasbaar is voor onder andere SCIOS scope 8 en 9. Het systeem volgt de ISO 9001:20015 en is reeds door een Certificerende Instelling geaudit.

Dit systeem is vergelijkbaar met de blauwdruk van iKeur; het heeft echter een aantal voordelen welke de 27ste worden toegelicht. De  kosten zijn alleszins redelijk, deze zullen bestaan uit een eenmalige bijdrage van rond de € 400,00 en onderhoudskosten van € 10,00 per maand. Hierbij komen dan eenmalige kosten als men gebruik wil maken van een adviseur voor de inrichting van het systeem, aanmaak van eventueel nog benodigde documenten en de uit te voeren interne audit. Deze kosten kunnen per deelnemend bedrijf verschillen, net wat men wil, maar zullen, zoals het er nu naar uitziet maximaal  rond de € 700 zijn. Overige kosten zijn certificerings kosten.  Deze zijn op te vragen bij een CI zoals DEKRA Certification B.V., Bureau Veritas Inspection and Certification The Netherlands B.V. en Kiwa Nederland B.V.

Waar:
De presentatie zal op 27 maart in Harderwijk gehouden worden en wel in het Congrescentrum Bouw & Infra Park.

Door:
De presentatie zal door Jan Koomen gegeven worden met ondersteuning van John de Vries en Joris van Eekelen.

Nadere informatie:
Jan Koomen 06-25094201.

Aanvang
13.30 uur tot circa 16.30 uur

Kosten
Voor iKeur leden zijn er geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden, niet iKeur leden zal een bijdrage van € 40,00 gevraagd worden.

Aanmelden
voor 20 maart 2019 via info@ikeur.nl